+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadnje novosti

Turistička zajednica općine nagradila obitelji Willem i Kjaer koje godinama ljetuju u Kampu Kate

Turistička zajednica općine je dodijelila nagradu za dugogodišnji dolazak obitelji iz Francuske i Danske. Dvije simpatične obitelji – WILLEM i KJAER su već godinama nerazdvojne jedna od druge ali i od svog domaćina obitelji Tomšić u Kampu Kate u Mlinima.

Domaćin nas je obavijestio o njihovoj dugogodišnjoj vjernosti, njemu kao domaćinu ali i mjestu Mlini, i naravno da je nama kao Turističkoj zajednici velika čast imati takve goste i odmah smo išli dogovoriti susret. Međutim, gosti su bili toliko dirnuti i oduševljeni pažnjom svog domaćina, da su oni pozvali nas da nas ugoste u svom „kutku“ raja u Kampu Kate.

Francuska obitelj WILLEM dolazi već više od 20 godina u Mline, obišli su kamperom cijelu Hrvatsku, ali dolaskom u Mline „nešto“ ih je zarobilo i od tada se vjerno vraćaju.

Danska obitelj KJAER dolazi više od 10 godina, također su kamperom obišli cijelu Hrvatsku, prepričavali putovanja i uvijek im je „nešto“ nedostajalo, ali kad su vidjeli Mline „to je bilo to“.

Obitelj WILLEM i KJAER su se upoznale upravo na tom mjestu gdje su nas i ugostili i od tada zajedno provode odmor „ispod svog stabla“ vjerni mjestu Mlini ali pogotovo svom domaćinu obitelji Tomšić i Kampu Kate.

Vrijeme nam je proletjelo slušajući kako oduševljeno pričaju o svojim zajedničkim iskustvima, boravku i zgodama koje ih vežu za ovaj kraj, morali smo se pozdraviti uz obećanje da će nas posjetiti i iduće godine!

Turističkoj zajednici je svaki put iznova čast i zadovoljstvo susresti i nagraditi vjerne goste koji se neprekidno vraćaju u Župu dubrovačku.

Family Willem

Family Kjaer

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka stoji na raspolaganju kako gostima tako i privatnim iznajmljivačima i drugim zainteresiranim tijekom cijele godine.

Tijekom ljetne sezone ured je otvoren cijeli dan. Gostima je na raspolaganju info punkt unutar ureda, razni materijali, prospekti i karte.

46080
DOLASCI Broj posjetitelja u 2024. godini
176332
NOĆENJA Broj noćenja u 2024. godini
135012
DOLASCI Broj posjetitelja u 2023. godini
572016
NOĆENJA Broj noćenja u 2023. godini

Kontakt info

Šetalište dr. Franja Tuđmana 7, 20207 Mlini
+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 sati
Subota, Nedjelja i Blagdani: zatvoreno

Rad sa strankama:

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 14:00 sati

Radno vrijeme TIC-a:

TIC Mlini: Parni datumi jutro, a neparni datumi popodne, za vikend radno vrijeme jutro
TIC Srebreno: Parni datumi popodne, a neparni datumi jutro, za vikend radno vrijeme jutro