+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ONE SUITE HOTEL

ONE SUITE HOTEL

One Suite Hotel je smješten na pola puta između Dubrovnika i zračne luke Čilipi. Riječ je o dizajn apart hotelu koji gostima nudi jedinstvenu uslugu živeći i promovirajući umjetnost, moderan i ekološki osviješten životni stil.

Hotel raspolaže s 18 smještajnih jedinica od kojih je 16 apartmana i dvije premium sobe, stilski i moderno opremljene (ukupno 64 ležaja). Za potpuni odmor tu je atraktivan krovni bazen sa sunčalištem, teretana, restoran/bar Lokal s vrhunskom gastro i eno ponudom.

Lokal

U sklopu hotela nalazi se Lokal, restoran/bar otvorenog tipa, poznat po zdravom doručku i neodoljivoj a la carte ponudi, stručnom i fokusiranom izboru pića, od pjenušaca i vina do koktela, craft piva, specialty kava i to dvije vrste sezonski, obje single origin Cogito Coffee pržionice iz Zagreba. Lokal će zadovoljiti ukuse i potrebe svih gostiju koji biraju vegetarijansku ili vegansku prehranu, koji su intolerantni na gluten ili jednostavno žele uživati u organskim namirnicama lokalnog porijekla. Radno vrijeme je od 7:00 ujutro do ponoći cijele godine, svaki dan u tjednu, a ponuda hrane prati sezonski ritam ponude namirnica.

Art in One

Namještaj u hotelu nosi potpise hrvatskih dizajnera, a dio interijera su djela akademskih umjetnika s dubrovačkog područja što hotel čini svojevrsnom umjetničkom galerijom.

One Suite Hotel nudi 32 parkirna mjesta u podzemnoj garažni i punionicu za eklektična vozila. Usluga je digitalizirana, a omogućuje ju super brzi Internet jednako dostupan u svima prostorima hotela. Gostima je dostupna aplikacija Mobilni hotel, prikladna za sve pametne uređaje putem koje se mogu otvarati vrata sobe, naručivati u sobu, komunicirati s osobljem hotela, otvarati garaža, pristupati bazenu ili teretani, planirati i bookirati izlete. Tražite li prostor za poslovni sastanak, prezentaciju, konferenciju, seminar ili neko drugo događanje, na raspolaganju vam je tehnološki potpuno prilagođena dvorana za sastanke te skladišni prostor.

Kontakt detalji:

Kontakt telefon: +385 20 222 000

Fax: +385 20 222 001

info@onesuitehotel.com

www.onesuitehotel.com

Adresa:

Šetalište dr. Franje Tuđmana 1, 20207 Dubrovnik - Mlini, Hrvatska

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka stoji na raspolaganju kako gostima tako i privatnim iznajmljivačima i drugim zainteresiranim tijekom cijele godine.

Tijekom ljetne sezone ured je otvoren cijeli dan. Gostima je na raspolaganju info punkt unutar ureda, razni materijali, prospekti i karte.

11226
DOLASCI Broj posjetitelja u 2024. godini
40829
NOĆENJA Broj noćenja u 2024. godini
135012
DOLASCI Broj posjetitelja u 2023. godini
572016
NOĆENJA Broj noćenja u 2023. godini

Kontakt info

Šetalište dr. Franja Tuđmana 7, 20207 Mlini
+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 sati
Subota, Nedjelja i Blagdani: zatvoreno

Rad sa strankama:

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 14:00 sati

Radno vrijeme TIC-a:

TIC Mlini: Parni datumi jutro, a neparni datumi popodne, za vikend radno vrijeme jutro
TIC Srebreno: Parni datumi popodne, a neparni datumi jutro, za vikend radno vrijeme jutro