+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jedan dan u Župi dubrovačkoj

Jedan dan u Župi dubrovačkoj

Spoj morskog plavetnila i čarobne panorame

Tek ste jedan dan u Župi dubrovačkoj? Kakva šteta! Gotovo je pa nemoguće ovaj netaknuti prirodni raj, spojen s bogatom kulturnom baštinom i modernom turističkom ponudom, doživjeti u tom kratkom vremenu. Ipak, postoje poneke 'a -must-see' točke ovog pitoresknog kraja, kojima je zajedničko opuštanje uz autentično iskustvo atraktivne destinacije.

Posjet Župi dubrovačkoj priča je koja mora zaokružiti more i kopno - svoj jednodnevni izlet definitivno započnite u plavetnilu mora. Župske su plaže, njih preko dvadeset, kupališni raj juga Hrvatske - od pješčanih, pristupačnih obiteljskih plaža, poput Kupara ili pak Plata, pa do atraktivnih stijena, skakaonica s mula diljem obale. Pješčane plaže nalaze se i na šetnici u Srebrenom, mjestu nevjerojatnog ritma i one prave ljetne energije. Kombinacija kristalno čistog mora i neodoljivih koktela koje prizivaju ljeto u atraktivnim i modernim župskim kafićima, prava su razglednica s mora!

buggy

Preporučujemo da vaš dan nastavite u pravom avanturističkom duhu! Na nekoliko lokacija diljem Župe dubrovačke nalazi se moderan avanturistički sadržaj, koji se iz godine u godinu nadograđuje. Preporučujemo putovanje Buggyjima kroz ruralni dio ovog kraja koji nudi, osim adrenalina, i prekrasan panoramski pogled na Župski zaljev. Za one hrabrije, tu je i zipline na 175 metara visine, s najljepšim pogledom na svijetu - onim na staru gradsku jezgru Dubrovnika. Iz brojne ponude adrenalinskog turizma izdvojit ćemo još i kajake, jet-ski vožnje, paintball, strjeličarstvo... Onima koji su pak željni panoramskog pogleda, a uz manje uzbuđenja, preporučujemo šetnju prema Malaštici, Mons Vardia, prekrasnom župskom brdu. Uz mirise ljekovitog, samoniklog bilja, istražite ruralnu Župu dubrovačku, maslinike, vinograde, nekadašnji način života...

Du the wire 81 of 113

tzo zupa dubrovacka v2 2

A s obzirom da jedan, ali čaroban dan u Župi dubrovačkoj pomalo dolazi kraju, preporučujemo da ga završite uz čašu dobrog vina s jedinstvenim, čarobnim zalaskom sunca u raju zvanom Župa dubrovačka! 

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka stoji na raspolaganju kako gostima tako i privatnim iznajmljivačima i drugim zainteresiranim tijekom cijele godine.

Tijekom ljetne sezone ured je otvoren cijeli dan. Gostima je na raspolaganju info punkt unutar ureda, razni materijali, prospekti i karte.

11226
DOLASCI Broj posjetitelja u 2024. godini
40829
NOĆENJA Broj noćenja u 2024. godini
135012
DOLASCI Broj posjetitelja u 2023. godini
572016
NOĆENJA Broj noćenja u 2023. godini

Kontakt info

Šetalište dr. Franja Tuđmana 7, 20207 Mlini
+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 sati
Subota, Nedjelja i Blagdani: zatvoreno

Rad sa strankama:

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 14:00 sati

Radno vrijeme TIC-a:

TIC Mlini: Parni datumi jutro, a neparni datumi popodne, za vikend radno vrijeme jutro
TIC Srebreno: Parni datumi popodne, a neparni datumi jutro, za vikend radno vrijeme jutro