+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Avantura i zabava

Puntižela Open Air Rock Festival u Parku Striježice

 

Puntižela Open Air Rock Festival nezaobilazan je događaj u kalendarskom planu ljubitelja glazbe na otvorenom. Već niz godina prati ga i naziv 'početka ljeta' u Župi dubrovačkoj, a sama ideja o open air događanju rodila se sada već daleke 1996. godine. - link: https://web.facebook.com/puntizelaopenair

Nekad skromna glazbena manifestacija, danas je 'Puntižela' postala sinonim za nezaboravne trenutke uz žestoke ritmove i energične nastupe bendova koji iz cijele Hrvatske, ali i regije, otvaraju ljeto na jugu Hrvatske. U proteklih više od dvadeset godina, Puntižela, prekrasni župski park koji se stapa s morem, je postala mjesto okupljanja generacija mladih koji su odrastali uz zvuk 'Župstoka' i brojne bandove koji su na njemu gostovali, bilo domaće snage, bilo legendarne zvijezde regionalne rock scene. 

Od svog skromnog početka, Puntižela je zahvaljujući njenim organizatorima, Udruzi Kurenat, ali i brojnim podupirateljima, evoluirala u spektakularan događaj koji privlači tisuće posjetitelja iz različitih dijelova regije. Svojom raznolikošću i kvalitetom glazbenih izvođača, festival je postao sinonim za vrhunsku zabavu i jedinstven, energetičan dio ponude ljeta u Župi dubrovačkoj. 

Ponosni organizatori, uz podršku vjernih sponzora, svake godine dovode neke od najboljih bendova iz domaće i regionalne glazbene scene. Od punka do rocka, od alternativnog zvuka do hip-hopa, Puntižela nudi širok spektar glazbenih žanrova koji zadovoljavaju ukuse svih posjetitelja. Posebno je zanimljivo na ovom rock spektaklu vidjeti i različite generacije, čak i mališane, kako zajedno uživaju u dobroj glazb. 

Uz izvrsnu glazbu, posjetitelji mogu uživati u jedinstvenoj atmosferi festivala, okruženi zelenilom parka i pozitivnom energijom koja se širi među publikom kroz cijeli dan. Puntižela je, naime, i koncert, i piknik, i druženje, i kupanje...

Tijekom godina, Puntižela je postala ne samo koncert, već prava manifestacija koja slavi ljubav prema glazbi i zajedništvo među ljubiteljima iste.

Jedna od značajki festivala je i tradicija dolaska posjetitelja brodicama, što dodatno obogaćuje iskustvo i daje mu poseban šarm. Osim toga, organizatori se trude osigurati raznolikost i kvalitetu pratećih sadržaja poput afterpartyja i raznih aktivnosti koje upotpunjuju festivalsko iskustvo.

S obzirom na bogatu povijest i dugogodišnju tradiciju, Puntižela Rock Festival ne samo da obećava dobru glazbu, već i jamči nezaboravna ljetna iskustva za sve posjetitelje. S radošću i uzbuđenjem, očekujemo još mnogo godina ovog izvanrednog festivala! 

I ove godine pozivamo vas da se pridružite nezaboravnom glazbenom putovanju na Puntižela Rock Festivalu! Doživite simbol zajedništva i ljubavi prema glazbi na Puntižela Rock Festivalu - nezaobilaznom ljetnom odredištu za sve ljubitelje dobrog zvuka i zabave. 

 

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka stoji na raspolaganju kako gostima tako i privatnim iznajmljivačima i drugim zainteresiranim tijekom cijele godine.

Tijekom ljetne sezone ured je otvoren cijeli dan. Gostima je na raspolaganju info punkt unutar ureda, razni materijali, prospekti i karte.

11226
DOLASCI Broj posjetitelja u 2024. godini
40829
NOĆENJA Broj noćenja u 2024. godini
135012
DOLASCI Broj posjetitelja u 2023. godini
572016
NOĆENJA Broj noćenja u 2023. godini

Kontakt info

Šetalište dr. Franja Tuđmana 7, 20207 Mlini
+385 (0)20 486 254
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 sati
Subota, Nedjelja i Blagdani: zatvoreno

Rad sa strankama:

Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 14:00 sati

Radno vrijeme TIC-a:

TIC Mlini: Parni datumi jutro, a neparni datumi popodne, za vikend radno vrijeme jutro
TIC Srebreno: Parni datumi popodne, a neparni datumi jutro, za vikend radno vrijeme jutro